Post by obagaldiapound on Mar 8, 2022 11:52:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Universal Hollywood™ App ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Universal Hollywood™ App IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ повећати драгуље хак ▞▞▞
▞▞▞ Universal Hollywood™ App 2022 version ▞▞▞
невероватно авсоме
није приказао време приказивања цео дан. Када сам питао особље за термине емисија, рекли су ми да проверим апликацију, а онда сам им викнуо на апликацију, понашали су се збуњено и још увек нису могли да ми кажу време приказивања. имају време чекања на вожњу парком из јуре, али погодите шта, још нема вожње у парку из јуре. сва времена чекања су нетачна. боље је само да користите веб локацију.
Не знам
Користиће се касније ове године. Надам се да ћу пронаћи кратке редове.
Дизниленд можете ли показати студије
у најмању руку разочаравајуће. то је само трик за продају карата!
❗Упозорење❗ Не инсталирајте ову апликацију! Уградиће се у ваш уређај и неће се одвојити. ❗ Упозорење ❗
била је велика помоћ у навигацији кроз парк
Не ради уопште.
Не ради.
😙😙😙😙😙😍😍😍😍😍😛💩💩💩💩💩💩🌉😅😅😅😅
Зашто не могу да додам своју сезонску пропусницу на свој телефон. Јефтина папирна карта не може се тако лако оштетити или изгубити итд.
Новац је наплаћен, карте нису примљене. Избегавајте коришћење ове апликације.
Ово је ОДЛИЧНО, савршено за планирање посете радујући се поновном одласку тамо!
Пуно се руши
Наставља да се руши на мом Самсунг телефону.
Времена чекања НИКАД нису ни близу тачног!
одличан геџет за коришћење док шетате парком. волео то
Времена чекања су бескорисна. Не ажурирају се и приказују 5 минута цео дан, чак и када вожња није отворена за тај дан или је време заправо 90 минута. Ово је званична апликација. Шта није у реду што се не повезује са временом приказаним на вожњама. Бескорисно је за време чекања на вожњу. Једина добра ствар је да видимо време следеће емисије.
Одлична апликација и супер једноставна за коришћење.
понекад ради
Ако желите да резервишете, користите веб страницу! Не ова апликација. Покушао сам да купим 3 карте мислио сам овде и чим сам добио код за потврду, апликација се срушила, и никада нисам добила карте или новац
Врло корисно
Ово је збуњујуће. Додата је могућност додавања пропуснице, али је видљива само у одељку „Потрошене/истекле карте“ – што је необично за годишњу пропусницу која се понавља. Такође КР код који даје у том одељку је светло сив, а не црн, па да ли ће ова ствар уопште да се скенира за почетак? Када погледате „куповину карата“, добићете „упс!“ страна. Чини се да је ово избачено са ВЕОМА мало размишљања о било каквом корисничком искуству. Зашто је Универсал тако неспособан да направи апликацију за парк
не дозвољава ми да се пријавим да бих могао да повежем своје карте.....
Неће се отворити. Само се руши изнова и изнова
Bed Wars アクション rxgj
Тачно и благовремено. Много је помогло нашем путовању.
Универзални студији су кул
Једноставан за употребу, а времена вожње су тачна
Ова апликација је ужасна. Приказује грешке у пола времена. Тона буба. Не губи време као ја.
Немате целе филмове за гледање
Апликација једва да је ажурирана о времену вожње. Универсал треба да направи своју апликацију попут Дизниленда. Погледајте мапу и она не даје време чекања у реду, а када да, нису тачне. Управо сам проверио радно време парка (затворено је) и показало се да чека ред! Ужасна апликација.
Заиста корисно
Добро
СЛОВ процес карте. Немојте га користити за куповину карата у парку. Требало је око 20 минута да примите карте које нису функционисале јер њихов систем није синхронизован са системом куповине апликација. Укупно време чекања за улазак помоћу апликације 30 минута.
Чак и не ради. Приказује се порука о провери интернетске везе
Времена чекања ми је искључена ПРЕКО САТА! Нисам ово узео у госте за своју жену, она је само хтела да оде без икаквих проблема. Управо сам потрошио двадесет пет долара на паркинг јер сам планирао само неколико сати у парку.
Апликација се неће отворити
Функција мапе је згодна, али времена чекања су често нетачна
ја све волим
Од ажурирања 8/16, апликација се сада руши и неће се отворити
Ово је сјајно као Нејмар
Дозволите свима осталима да га преузму из Плаи продавнице, то је добра вожња тематским парком
Бескорисна апликација за ХХН времена је погрешна. 2хр линије. Урадио сам само 3 лавиринта. Бацање пара. Ужасна служба за односе са запосленима. Био је у реду преко 2 сата јер је Јурассиц Ворлд покварио. Трамвај Холивудске турнеје затворен је у 16 часова, док је Гоогле рекао 18 часова, а запослени у 17 часова.
Не могу ни да преузмем! Само се врти!
Веома је корисно 😊